Back to Question Center
0

Saksanpaimenkoira puristi omaa jalkaaan pelastaakseen elämänsä

1 answers:

Tiffany Norton, vapaaehtoinen hyväntekeväisyyteen, joka on erikoistunut auttamaan hylättyjä saksalaisia ​​paskiaisia ​​Mission Viejossa, Orange County, CA ei voinut uskoa omaa silmiään, kun Rocky, vain 11 kuukautta vanha Saksanpaimenkoira luovutettiin hänelle. pureskelee selkä, oikea tassu.

Sunnuntai 9. marraskuuta, jolloin lemmikin omistaja vei Rocky'n suojaan sanoen, ettei hän tiennyt miksi - ray ban promocao. koira pureskellut hänen raajansa. Huolellisen tarkastelun jälkeen tuli ilmeiseksi, että eläin oli pitänyt kiinnittyä ketjulla tai köydellä, joka sulki liikkeestä jalkansa ja hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin yrittää vapauttaa itsensä millä tahansa kustannuksella. ABS News ilmoitti, että koska on laitonta sitoa koiria paikallaan oleviin esineisiin, lemmikin omistajan on tutkittava eläinten valvontaviranomaiset.

Rockyn fyysisen tilan takia turvakoti oli päättänyt siirtää hänet Alicia Pet Careille eläinlääkäreille. Maria Bromme, yksi köyhästä eläimestä huolehtivasta ammattilaisesta sanoi, että kun hän tuli sisään ja he veivät siteensä, näkymä oli todella kauhea ja katkera.

Lisätietoja: www. rosyandrocky. com

Saksanpaimenkoira Etelä-Kaliforniasta

Lähde: www. Rosyandrocky com

. 21) 
German Shepherd Dog Chewed Off His Own Leg To Save His Life
German Shepherd Dog Chewed Off His Own Leg To Save His Life
app_id = '+ BoredPanda Config fbAppId +' \ & amp; link = '+ encodeURIComponent (' https: // www. Boredpanda. Com / pureskellut-its-own-leg-to-save-hänen. -elämää /? media_id = koira-pureskelu-leg-save-life2__700 ') +' \ & amp; kuva = '+ encodeURIComponent (' https: // staattinen boredpanda com / blog / wp-content / uploads. / '/ EncloseURIComponent (' saksanpaimenkoira puristi omaa lenkettään pelastaakseen elämänsä ') +' / + /. \ n "" + encodeURIComponent (kuvaus) + '\ & amp; redirect_uri =' + encodeURIComponent (BoredPanda.config.pandaBaseUrl + '/ close.html'), 'facebook-share-dialog', 'width = 626, height =. 436 '), BoredPanda-seuranta, trackImageShares (' Facebook ',' 113310 ',' / 2014/11 / dog-chew-off-leg-to-save-life2__700. jpg ','.

www. rosyandrocky. com

Tiffany Norton, vapaaehtoinen hyväntekeväisyyteen, joka on erikoistunut auttamaan hylättyjä saksalaisia ​​paimenia Mission Viejossa, Orange County, CA, ei voi uskoa hänen silmiään, kun Rocky, vain 11 kuukautta vanha. Saksanpaimenkoira luovutti hänelle sen jälkeen, kun hän pureskeli selänsä, oikea tassu.

Sunnuntai 9. marraskuuta, jolloin lemmikin omistaja vei Rocky'n suojaan sanoen, ettei hän tiennyt miksi. koira pureskellut hänen raajansa. Huolellisen tarkastelun jälkeen tuli ilmeiseksi, että eläin oli pitänyt kiinnittyä ketjulla tai köydellä, joka sulki liikkeestä jalkansa ja hänellä ei ollut muuta mahdollisuutta kuin yrittää vapauttaa itsensä millä tahansa kustannuksella. ABS News ilmoitti, että koska on laitonta sitoa koiria paikallaan oleviin esineisiin, lemmikin omistajan on tutkittava eläinten valvontaviranomaiset.

Rockyn fyysisen tilan takia turvakoti oli päättänyt siirtää hänet Alicia Pet Careille saadakseen apua eläinlääkäreiltä.

Lisätietoja: www. rosyandrocky. com

Saksanpaimenkoira Etelä-Kaliforniasta

Lähde: www. rosyandrocky. com

April 26, 2018