Back to Question Center
0

Minä kuvaan 3 sukupolvea perheeni työkaluista

1 answers:

Olen kolmannen sukupolven vaihehand. Isäni ja isoisäni ("unikko") olivat sekä teatteripuuroja, rakennussarjoja oopperalle, Broadwaylle ja tv: lle. Isäni työkalukokoelma on kasvanut eksponentiaalisesti elämässäni, ja se sisältää paitsi työkaluja, mutta myös isoisäni ja myös miehen, jonka mukaan isoisäni oppinut, lähes 80 vuotta sitten. Hän rakastaa antiikkityökaluja ja käyttää niitä usein moderneissa työkaluissa.


Näytä koko teksti

Roadbox laatikot ovat työkalupakki isäni säilytti hänen kanssaan viimeisessä myymälä, jossa hän työskenteli - web hosting new orleans. suurista kolmesta TV-verkosta, jossa hän rakensi sarjoja saippuaoopperoita varten. Ne sisältävät kaikki työkalut, joita hän käyttää säännöllisesti, samoin kuin sukututkimus .. college-asuntolan puhelinnumero on kirjoitettu yhden reunaan, viimeisen isänpäivä muistiin siskoni (nyt poissa) ovat toisessa. Hajallaan kaikkialla on kolikoita, jotka on merkitty isoisäni käsinkirjoituksella ja käsintehdyt tapaukset, joiden päivämäärät olivat valmiit. Monet ovat vanhempia kuin minä.

Isäni on eläkkeellä ja on ollut sydämen vaivaa, joten olen ammuttanut näitä työkaluja hänen kanssaan keino tallentaa kaikki tarinat ennen kuin he katoavat ikuisesti. Ensimmäinen tavoite oli vetää kaikki laatikot pois kaikesta ja kuvata ne niin kuin olisivat, ja nyt olen tekemässä valokuvien kuvaamista joko erikseen tai pieninä kokoelmina. Useille heistä isäni, mies, joka ei ole koskaan käyttänyt pankkiautomaatteja tai matkapuhelinta ja jolla on vain vähän hyötyä tekniikasta yleensä, istui minulle ja työnsi kannettavan tietokoneen nappikuulokkeen kamerani kanssa. Aluksi hän ryntäsi minut kaiken läpi, mutta hän näki vähitellen kaikki pienet tweaks ja nudges tulosta parempia kuvia.

Lisätietoa: Instagram

Apu Roadbox Laatikon # 2 puhelinnumerot

April 16, 2018